Tečaj za trudnice u tvojem domu.

Potpuno online. Pristup dobivaš odmah, slušaš u svojem tempu.

Svi moduli tečaja dostupni su čim se prijaviš i možeš ih gledati koliko god brzo (ili sporo) želiš jer pristup dobivaš na godinu dana!
Želim započeti odmah!

Bit ćeš spremna.

Od prvog znaka poroda do posljednjeg truda.

Vodimo te kroz sve faze poroda da se uz video lekcije i praktične zadatke pripremiš za sve česte scenarije. Kako prepoznati sluzni čep, prave trudove ili pucanje vodenjaka, samo su neki od njih.

Zašto odabrati ovaj tečaj

 • Sažete, ali snažne lekcije.

  Sve materijale radile smo tako da budu sažeti, ali snažni. Kratki videi prenijet će ti ono što je najvažnije, bez da te opterete s previše informacija.

 • Potkrijepljeno znanstvenim istraživanjima.

  Informacije u tečaju potkrijepljene su istraživanjima i aktualnim preporukama Svjetske zdravstvene organizacije s poveznicama na relevantne izvore.

 • Konkretni koraci kako primijeniti naučeno.

  Ovaj tečaj nije samo teorija koju ćeš poslušati i zaboraviti. Za tebe smo pripremile korake kojima ćeš sve što si čula odmah primijeniti.

30 + sažetih i snažnih videa

Jesi li jedna od onih koja odustane kad video ima preko sat vremena? Ni mi to ne volimo, zato smo glavne video materijale zapakirale u 3 do 12-minutne lekcije s esencijalnim informacijama, onim AHA! momentima koji učine razliku, a inače se izgube u moru previše informacija.
30 + sažetih i snažnih videa

Cijena

Za prvih 100 prijavljenih vrijedi promotivna cijena od 798 kuna.

Što dobivaš

 • 8 modula s odabranim informacijama kako se najbolje pripremiti za porod
 • 30+ video lekcija, audio materijala i fotografija koje će ti dočarati porod
 • tjedne praktične zadatke koji će ti pomoći pretvoriti riječi u djela
 • pristup podržavajućoj Facebook zajednici
 • mjesečne bonus materijale s temama koje te najviše zanimaju
 • tečaj za trudnice koji te neće samo informirati nego i transformirati

U svojem domu, ali ne i sama.

Pridruži se moderiranoj Facebook zajednici.

Podrška žena je nezamjenjivi dio ovog procesa. Poveži se s mamama koje prolaze isto što i ti u našoj Facebook grupi, mjestu gdje ćeš pronaći dodatne informacije, iskustva i riječ ohrabrenja.
Sačuvajte mi mjesto!
U svojem domu, ali ne i sama.

Što su rekli o našim edukacijama

Lidija B.

Bez vaših radionica moj bi porod prošao puno teže

Lidija B.

Kad me pitaju kako mi je prošao porod redovito odgovaram: "Predivno. To je bio najlakši dio ove priče s malom bebom." Moguće je. Upravo je to najdragocjenija spoznaja koju su mi podarile radionice kod Lele. Ove radionice bile su sjeme koje sam kasnije zalijevala i uzgojila tvrdokornu i predivnu biljku koja se zove "Znam kako želim da moj porod prođe." Bila sam spremna. Bila sam sigurna da će moje tijelo znati, kao i tijela svih žena prije mene. Bez vaših radionica moj bi porod izgledao drugačije, sigurna sam. Ovako je bio najlakše, najdivnije i najnevjerojatnije iskustvo ikad.
Morana V.

Puno znanja u malo vremena

Morana V.

Bila sam na radionici o porodu koju su vodile i evo, moram priznati da nikad u životu nisam toliko naučila u tako malo vremena. Sad se osjećam spremnijom i manje uplašenom za ono što me očekuje za 2 mjeseca. Isto tako sam sigurna da će mi i partner biti velika podrška jer je i on dobio veliko samopouzdanje. Hvala od srca!
Martina M.

Pristup posvećen ženi

Martina M.

Dvije divne, mlade doule pune razumijevanja, suosjećanja i konkretnih primjera iz prakse. Na radionici pripreme za porod osobito mi se svidio posvećen pristup ženi koja se tek sprema postati majkom. Od srca hvala i puno uspjeha u daljnjem radu!

Mi smo Jasmina i Jela, doule i porođajne edukatorice.

Osnažujući porod i majčinstvo naš su svijet.

Podržale smo stotine žena na njihovom putu i ako smo išta naučile, to je da su žene sila prirode. Možda sad misliš "To nisam ja...", ali prevarila bi se.
Mi smo Jasmina i Jela, doule i porođajne edukatorice.

Ti to možeš!

A mi smo ovdje da ti pomognemo.

Pripremile smo niz lekcija koje će te kroz primjere, iskustva i zadatke pripremiti na nošenje s izazovima u porodu od ranih znakova do rođenja tvoje bebe.
Želim osnažujući porod!
Ti to možeš!

Zašto baš mi

Kao pratnja na porodu stekle smo jedinstveni pogled na svijet rađanja u našim bolnicama.

Mi nismo ni liječnice ni rodilje. Kao treća strana možemo ti reći ono što nećeš čuti drugdje. Godinama smo tesale trudnički tečaj koji će ti otvoriti oči za ono najvažnije.
Zašto baš mi

Kroz 8 modula dobit ćeš

 • ideju koje su faze poroda, kako ih prepoznati i kako ćeš se osjećati
 • pregled znakova poroda i što ti oni govore o tome kada ćeš roditi
 • tehnike kako si bez lijekova protiv boli pomoći u trudovima
 • istinu o tehnikama disanja i kako ih primijeniti za opušteniji porod
 • konkretne alate koji će ti pomoći odrediti tvoj savršeni trenutak za odlazak u rodilište
 • vizualne i audio materijale: kako izgledaju (i zvuče) stvarne žene u raznim fazama poroda, kako izgleda sluzni čep i drugi detalji 
 • što moraš znati o postupcima u rodilištu da bi imala porod kakav ti želiš
 • poseban video koji će ti pomoći pripremiti partnera da bude tvoja najbolja podrška

Mjesečni BONUS materijali

Nešto nismo pokrile u tečaju? Nema problema!

Posljednje srijede u mjesecu imamo pozive uživo na kojima pokrivamo teme o kojima želiš znati više i odgovaramo na pitanja.
Mjesečni BONUS materijali

Uključeno u cijenu.

Za 798 kuna dobit ćeš zaokruženi tečaj, mjesečne bonuse i kontinuiranu podršku u grupi.

Često postavljana pitanja

 • Kako funkcionira ovaj online tečaj?

  Svi materijali nalaze se na platformi za učenje posloženi u smislene, tematske cjeline. Kad završiš kupovinu, na tvoju e-adresu stižu podaci za pristup i započinje tvoje putovanje s nama!

 • Kako se mogu prijaviti?

  Klik na zeleni gumb "Idi na plaćanje" gore vodi te na stranicu gdje možeš odabrati kartično ili plaćanje putem računa. Ako plaćaš karticom, automatski ćeš na e-mail dobiti podatke za pristup. Ako si odabrala plaćanje bankovnom transakcijom, podatke za pristup poslat ćemo kad uplata na račun bude vidljiva.

 • Platila sam bankovnom transakcijom, ali nisam dobila podatke za pristup tečaju. Što sad?

  Podatke za pristup šaljemo čim je uplata vidljiva na računu, a kad se radi o drugoj banci, uplata sjeda tek dan kasnije. Ako si plaćanje obavila uplatom na račun, a u roku od dva dana nisi dobila podatke za pristup na svoju e-mail, molimo te da nam pišeš na doula@lele.hr.

 • Je li ovaj tečaj za mene ako sam već rodila?

  Apsolutno. Žene koje prvi put nisu imale iskustvo kakve su željele, one koje se osjećaju da na ranijim porodima nisu imale informacije koje su im trebale ili žele “ponoviti gradivo” nakon veće pauze će sve imati koristi od slušanja tečaja. Pogotovo one žene koje su prvi put išle na inducirani porod i nisu doživjele spontani početak poroda ili nisu osjetile svoje trudove mogu dobiti korisne informacije da ovo iskustvo dožive sasvim drugačije.

 • Ne koristim Facebook. Mogu li svejedno pristupiti tečaju?

  Svakako. Tečaj se u cijelosti nalazi na platformi za učenje koja nije vezana uz Facebook grupu. One koje ne koriste društvene mreže ili ne žele biti dio grupe mogu slušati tečaj neovisno o dodatnim aktivnostima u grupi. Mjesečni bonus materijali također će se dodavati u osnovni tečaj.

 • Je li ovaj trudnički tečaj priznat u rodilištu?

  Ne. Ovaj tečaj je neovisan i nije nastao u suradnji s rodilištem. Kao doule i porođajne edukatorice nekoliko godina promatramo svijet rađanja izvana i iznutra i možemo ti dati jedinstvenu perspektivu bez da ovisimo o odobrenju neke institucije. Sve informacije u tečaju su rezultat iskustva iz prve ruke te evidence-based praksa s poveznicama na provjerene izvore. Ako želiš odlušati tečaj samo zbog potvrde u rodilištu, ovo nije za tebe.